При поръчки над 70 лв. доставката е безплатна за гр. София .За контакт 0877 270027 , [email protected]

Розов жадеит, бял кварц, хематит лава, висулка пеперуда

57.84лв.

Розов жадеит – Гривните с жадеит имат положителен ефект върху сърцето, регулират кръвното налягане и предпазват и защитават от влиянието на времето и резките промени. Счита се за много късметлийски камък, носещ мир и хармония.
Бял кварц – Кварцът е специален камък не само заради впечатляващия обхват от модерни приложения, но и защото е в състояние да хармонизира и усилва електромагнитното поле на човек, като същевременно осигурява защита. Този кристал има детоксикиращ ефект, изчиствайки тялото. Същото може да се каже и на психическо ниво, камъка премахва негативността и въвежда баланс в начина на мислене. На физическо ниво кварца може да повиши енергията и да намали температурата. Известно е , че се използва за стимулиране на имунната система, прочистване на кръвоносните съдове, улеснява функциите на сърцето, предотвратява инфаркт, въвежда кислород в мозъка и стабилизира кръвното налягане. Намалява мускулните схващания, премахва главоболие, абсорбира електромагнитните излъчвания, стимулира растежа на ноктите и косата.
Хематит лава – Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Висулка пеперуда сребро .
Всички метални елементи са от сребро и не предизвиква алергии

1 наличниc

Ръчно изработена гривна. Обиколка 15,5-16 см, мъниста 10 мм.

Всички метални елементи са от сребро и не предизвиква алергии.

Гривните се доставят в луксозна торбичка за бижута, придружени от сертификат “Hand made by Cvetino” с уникален номер на изделието .

Всички бройки са единични.

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Напишете първия отзив за „Розов жадеит, бял кварц, хематит лава, висулка пеперуда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.