При поръчки над 70 лв. доставката е безплатна за гр. София .За контакт 0877 270027 , [email protected]

Лунен камък, син авантюрин, бял кварц, лава хематит

57.84лв.

Лунен камък – Лунният камък пази човека от вредното влияние на Луната. Специалисти смятат, че лунният камък трябва да се носи близо до тялото за облекчаване на симптоми на припадъци от епилепсия, притъпи на гняв, паник атаки и безсъние. Лунният камък влияе и на сърдечната чакра, за това той се използва и за привличане на любов. Носенето на пръстен с лунен камък на лявата ръка коригира чувствата на човека, помага му да избягва конфликтите, снема стреса. Пръстен на дясната ръка помага да се отпуснете напълно и пробужда фантазията и творческите пориви. Камъка се счита за носител на щастието и е особено подходящ за подарък за любим човек. Лунният камък е камъка на любовта и хармонията с околната среда.
Авантюрин син – Авантюринът има широк спектър от лечебни свойства- помага на храносмилателната система и кръвта, прочиства тялото от токсини, лекува рани и намалява болката. С негова помощ могат да бъдат излекувани кожни заболявания, тежък косопад, брадавици, настинка и бронхит, помага и при заболявания на щитовидната жлеза. Украшение с авантюрин помага за нормализиране на кръвното налягане, успокоява нервите, помага при депресия.
Бял кварц – Кварцът е специален камък не само заради впечатляващия обхват от модерни приложения, но и защото е в състояние да хармонизира и усилва електромагнитното поле на човек, като същевременно осигурява защита. Този кристал има детоксикиращ ефект, изчиствайки тялото. Същото може да се каже и на психическо ниво, камъка премахва негативността и въвежда баланс в начина на мислене. На физическо ниво кварца може да повиши енергията и да намали температурата. Известно е , че се използва за стимулиране на имунната система, прочистване на кръвоносните съдове, улеснява функциите на сърцето, предотвратява инфаркт, въвежда кислород в мозъка и стабилизира кръвното налягане. Намалява мускулните схващания, премахва главоболие, абсорбира електромагнитните излъчвания, стимулира растежа на ноктите и косата.
Лава хематит– Хематитът е камък на щастието. Помага за изграждането на добри отношения с другите и подобрява интуицията. Помага за подобряване на паметта, повишава вниманието и развива оригиналността на мисълта.
Висулка цвете
Всички метални елементи са от сребро и не предизвиква алергии.

1 наличниc

Ръчно изработена гривна. Обиколка 16,5-17 см.

Всички метални елементи са от сребро и не предизвиква алергии.

Гривните се доставят в луксозна торбичка за бижута, придружени от сертификат “Hand made by Cvetino” с уникален номер на изделието .

Всички бройки са единични.

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Бъдете първият написал отзив за “Лунен камък, син авантюрин, бял кварц, лава хематит”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.